2010. július 31., szombat

Amikor Jézus kiáll melletted…


„Aki tehát vallást tesz rólam az emberek előtt, arról majd én is vallást teszek mennyei Atyám előtt, aki pedig megtagad engem az emberek előtt, én is megtagadom mennyei Atyám előtt.”
Máté evangéliuma 10:32-33
Tudod, Atyám, ő egy fantasztikus ember. Egy percre sem bántam azt a sok áldozatot, amit érte hoztam. Igen, már beszéltem Neked róla, mielőtt arra a 33 éves küldetésre indultam volna. Emlékszel, azt mondtam neked, hogy ha ő lenne az egyetlenegy, érte is vállalnám a halált. Ő egy nagyon értékes ember, örülök, hogy ismerhetem.

Igen, nagyon sokat küzdött, rengeteg problémája volt, Te is tudod, mi mindenen ment keresztül. Eleinte félreismert mindkettőnket, és hallani sem akart rólunk. De megváltozott. Nem is olyan rég találkoztunk, és rájött, hogy hazugság volt, amit eddig Rólad és rólam gondolt. Együtt éltünk át egy nagy kalandot, és akkor végre esélyt adott nekem, hogy igazán megismerjen; és lásd, ő már a barátom. Hozzám tartozik, és én hozzá. Minden nap beszélünk, és persze vannak olyan időszakok, amikor ritkábban látom, de én nem mondok le róla. Még mindig sok küzdelme van, de tudja, hogy velem bármit képes elviselni, hogy velem nincs olyan, hogy lehetetlen.

Nagyon szeretne már téged látni szemtől szembe, és ahogy múltkor elmesélte nekem, milyennek is gondol Téged, bevallom, eléggé közel állt a valósághoz. Mindig büszkén vállalja a barátságunkat, és szívesen mutat be minket az embereknek, ha kérik. Elfogadta az árat, amit én lefizettem érte. Tudod, ő fontos nekem, hozzánk tartozik…

1 megjegyzés:

  1. Jaj bárcsak így nyilatkozhatna rólam is.
    Mostanában engem is "ritkábban lát" sajnos - nagyon tetszik a kifejezés.
    De remélem őszre fel tud készíteni, hogy mire a suli kezdődik - ami egy nehéz időszak lesz - büszkén tudjam vállalni a "barátságunkat".

    VálaszTörlés