2010. május 22., szombat

Valaki melléd áll


"Legyetek erősek és bátrak, ne féljetek és ne rettegjetek tőlük, mert maga az Úr, a te Istened megy veled, nem hagy el téged, és nem marad el tőled."
Mózes ötödik könyve 31:6

Jó reggelt, Kedves Olvasó! Miután elolvastad ezt az igét, kérlek, hunyd le a szemed (nem kell visszamenni az ágyba, csak a szemedet kell néhány pillanatra becsukni), és emlékezz vissza a magad mögött hagyott hétre! Milyen óriásokkal kellett megküzdened? Milyen kihívást, problémát, feladatot, gondot rótt ki rád a nagybetűs élet? Némelyiken túljutottál, némelyik talán nem is volt olyan hatalmas, amikor a közelébe értél, mint amilyennek korábban gondoltad. Volt, amelyik legyőzött, de volt, amelyik csak a fegyverszünetet tudta kiharcolni tőled, és vár rád jövő héten egy újabb összecsapás.

És most igen, gondolj a következő hétre. Milyen óriások állnak szembe veled előreláthatóan? Mikkel kell még megküzdened? Talán munkahelyi problémák, talán anyagi gondok; esetleg saját magaddal, vagy társaiddal nem vagy békés helyzetben. Nem tudom, de egyet igen. Nyisd ki újra a szemed, olvasd el a fenti igét, és Te is tudni fogod: nem vagy egyedül. Az élet nehéz, sokszor értelmetlennek, irreálisnak tűnik, de Valaki ma reggel és minden reggel melléd áll, és nem marad el tőled.

Ma reggel Isten, a Hatalmas, a Győztes, a Mindenható biztosít arról, hogy nem kell egyedül harcolnod életed óriásai ellen. Ő veled megy az úton, melletted küzd a csatában, és nem kell attól félned, hogy lemarad valahol félúton. Ő nem fog soha az óriások pártjára állni, minden nap melletted indul a harcba. Ma reggel Ő szól hozzád ezen az igén keresztül! Hát hallgass rá, ne félj! Légy erős és bátor!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése