2010. augusztus 15., vasárnap

Egy különleges vacsora



"Íme, az ajtó előtt állok, és zörgetek: ha valaki meghallja a hangomat, és kinyitja az ajtót, bemegyek ahhoz, és vele vacsorálok, ő pedig énvelem."
Jelenések könyve 3:20

Velem vacsorázol? - kérdezi tőled bizakodóan, te igent mondasz, és kezdetét veszi egy különleges kapcsolat. Te és Ő. Fantasztikus érzés. Egyre több időt töltetek együtt, jobban és jobban megismeritek egymást, és érzitek, tudjátok, együtt a legjobb. Egyre szorosabban kötődtök egymáshoz, és egy nap eldöntitek, nem akartok többé a Másik nélkül vacsorázni, és összekötitek az életeteket. Aztán minden este ott ültök egymással szemben az asztalnál, és még a legegyszerűbb hónap végi étel is így különleges, mert tudjátok, ez a kapcsolat az örökkévalóságig tart.

Isten ma reggel ezt a kérdést teszi fel neked. Komolyak a szándékai veled, ezért randira hív, veled szeretne vacsorázni. Azt szeretné, ha igazán közel kerülhetnétek egymáshoz, és ha összekötnéd vele az életedet. Mindig veled akar lenni, hogy ne érezd magad többé magányosnak. El szeretné venni a terheidet, gondjaidat, rossz kedvedet, céltalanságodat, és egy teljesértékű élettel akar megajándékozni. Hogyan válaszolsz, ha Isten randira hív?

Ezt a reggeli dicséretet két kedves ismerősömnek szeretném ajánlani, akik a mai napon Isten és emberek előtt fogadnak örök hűséget egymásnak. Kedves Márti és Marci! Csak annyit kívánok, Isten vacsorázzon veletek minden nap! Legyetek nagyon boldogok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése