2011. január 2., vasárnap

Fuss Forrest, fuss!

"Testvéreim, én nem gondolom magamról, hogy már elértem, de egyet teszek: ami mögöttem van, azt elfelejtve, ami pedig előttem van, annak nekifeszülve futok egyenest a cél felé, Isten mennyei elhívásának a Krisztus Jézusban adott jutalmáért."
Pál levele a filippiekhez 3:13-14

Ismét végérvényesen magad mögött hagytál egy évet. Bár gondolatban még mindig 2010-zel számolsz, és nem áll rá a kezed a dupla egyesre az évszám végén. Könyvek köteteit lehetne megtölteni azzal, ami az elmúlt évben történt veled. Álmok és kudarcok; kezdetek és lezárások; születések és búcsúzások; újabbnál újabb kihívások és a megszokott szürkeség; felejthetetlen emlékek és radírozni való történetek; egészség és betegség; bánat, öröm és boldogság... Ez volt 2010. De már vége.

Ma délelőtt még egyszer pillants vissza, rendezd el magadban a dolgokat, dobozolj, ha kell; tegyél minden érzést és gondolatot, várakozást és beteljesedést a helyére, és nézz szembe azzal, ami rád vár. Itt az ideje, hogy hátad mögött hagyd mindazt, ami elmúlt, és szemeidet a célra szegezve indulj tovább. Az óév tapasztalatai továbbra is erőt adhatnak, de a cél nem a múltban van, hanem előtted, a rád váró jövőben, amerre utad vezet.

A cél Isten és az Ő országa, amiért nem drága semmi, hogy végre végleg a hátad mögött hagyd. Ne engedd, hogy 2010 kudarcai és keserű csalódásai maradásra kényszerítsenek, elvonva figyelmed utad és életed értelméről. Nézz Istenre, kapaszkodj bele, az Ő szavába és ígéreteibe, és ismerd meg annak, aki ő valójában. Fuss Felé, egyenesen a cél felé, és legyen boldog az új éved!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése