2011. január 23., vasárnap

S.O.S.

"Ti vagytok a föld sója. Ha pedig a só megízetlenül, mivel lehetne ízét visszaadni? Semmire sem való már, csak arra, hogy kidobják és eltapossák az emberek.
Máté evangéliuma 5:13

Valami hiányzik világunkból, és ez a hiány az élet valamennyi területére kiterjed. Hiány, amit nem pótolhat semmi. Soha nem élhetsz meg teljes, szívből fakadó, tökéletes ünnepet, mert valami mindig elmarad, valakik már soha nem koccintanak veled a családi asztal körül, valakinek többé már nem ünneplitek a születésnapját.
Zűrzavar, értetlenség, és egy örökké betöltetlenül maradt vágy valami után. Egy íz, amire éhes minden ember, egy íz, ami eltűnt ebből a világból. Sótlan ez a hely, sótlan minden. A Föld nagy vendégségéből hiányzik Isten és a szeretet íze, így pedig a feltálalt ételek élvezhetetlenek. Sóra van szükség.
Isten ma reggel arra hív, hogy vigyél ízt a környezeted életébe. Vidd el Isten és a szeretet ízét azok közé, akik már teljesen elfelejtették, milyen is az valójában. Isten ma reggel arra kér, legyél só! Vegyülj el az emberek között, és vidd el nekik Isten ízét, vidd el hozzájuk a szeretet aromáját.
Mától fogva küldetésed van! Meg kell sóznod a világot. Be kell mutatnod, hogy milyen Isten, milyen az ő szeretete. Mondj kérlek magadban egy egyszerű fohászt a mindenség Urához, hogy tegyen téged a világ ízesítőjévé, hogy át tudd adni az embereknek Jézust, akinek a jelenlétét naponta megtapasztalod. Imádkozz kérlek azért, hogy együtt valóban meg tudjuk sózni a világot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése